Italian suede

-inlägget publiceras i samarbete med Footway

Den här säsongen har jag förälskat mig i mockaskor, detta är nämligen mitt andra par i materialet och jag kan inte riktigt få nog! Denna modellen kompletterar dock min vårsamling som hittills består av ett par nya pumps samt ett par loafers, med dessa slip-on sandalerna känns min uppsättning komplett. Nu längtar jag bara efter att kunna använda dem och matcha dem i olika outfit-konstellationer! Jag tror bestämt att de här skorna kommer koras till årets favoriter för HUR skönt är det inte att bara kunna sticka in foten i skon och ändå känna sig uppklädd, bästa trenden som jag hoppas kommer att hålla i sig länge! För mig som dessutom inte gillar sandaler där man visar tårna blir de här en superlösning även under semestern…

Givetvis har jag beställt skorna på nätet, det är så mycket smidigare när man har en liten bebis som gör att en tur till butiken blir ett stort projekt. Nu var jag visserligen ett stort fan av nätshopping redan innan Ludwig anlände men det känns som att förälskelsen har tagits till en helt ny nivå om jag säger så. Det här var första gången som jag beställde skor från Footway.se som jag introducerades till på Instagram, en webbutik med ett enormt utbud av alla typer av skor i alla olika prisklasser. En riktigt smidig nätbutik som dessutom förenklar shoppingen genom att man redan från början kan kategorisera vad det är för skor man är ute efter, dvs om man tex letar efter en damsko och i så fall vilken storlek man är ute efter och på så vis enbart får fram de skorna som matchar sökningen. Jag blir dessutom alltid lika positivt överraskad över hur snabb leverans det är när man beställer något på nätet, man kan i princip lägga en beställning idag och få paketet levererat under morgondagen. Riktigt imponerande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.