När barnvagnen blir en viktig accessoar till outfiten

När jag valde barnvagn var det två viktiga aspekter som jag tog hänsyn till, funktion och utseende! Givetvis ville jag ha en bra vagn rent funktionellt men modeintresserad som jag är var det minst lika viktigt att vagnen ifråga skulle vara estetiskt snygg och framförallt matcha mina outfits. Med hänsyn till dessa aspekter blev därför Joolz Day 2 ett självklart val och nu när jag dessutom har lite erfarenhet av att köra detta vrålåk tänkte jag att det kunde sitta fint med ett inlägg kring hur jag upplever barnvagnen.

För det första känner jag mig alltid enormt stolt över att köra runt Ludwig i denna vagnen, den känns så otroligt lyxig på något sätt och jag vet inte hur många komplimanger jag hittills har fått om att vagnen jag kör är fin. Jag känner mig dessutom otroligt nöjd med valet av fabrikat, hela vagnen utstrålar kvalitét och den känns verkligen välgjord. Joolz är ett holländskt barnvagnsmärke och vi valde dessutom att beställa vår vagn direkt från tillverkningslandet vilket jag varmt kan rekommendera (vi beställde vår hos Baby plus), oftast sparar man en del slantar på det viset och som nybliven förälder är det konstant något man behöver investera i så det gäller att hushålla med sina resurser. Nu har jag inte någon gedigen erfarenhet av att rulla barnvagnar men jag tycker tex att det är viktigt att man har samma ram till både ligg- och sittdelen, det ska vara lätt att fälla ihop vagnen och alla knappar ska enkelt kunna tryckas på med en hand för att effektivisera hanteringen av vagnen. Alla dessa kriterier uppfyller Joolz:en utan problem, vagnen har dessutom punkteringsfria hjul och ventilations-/tittluckor på liggdelen vilket är ett plus precis som den stora shoppingkorgen under vagnen! Sen är jag dessutom svag för alla fina detaljer såsom skinnimitationen på handtagen och att designen är lite stramare än andra vagnar jag sett. Vi är med andra ord helnöjda med vårt val av vagn och skulle gjort precis samma val idag!

Jag gillar dessutom att vagnen är högre än många modeller vilket underlättar när man ska lägga ner och plocka ur bebisen, detta är såklart ett jätteplus även för CJ som är 1,90 lång!

Kavaj & jeans: Zara / Skor: A Pair / Väska: Louis Vuitton / Skötväska: Bagasi / Barnvagn: Joolz Day 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.