Sådan far sådan son

Untitled #15

 

Solhatt: CTH Mini / Shorts: Wheat / Tröja: Ralph Lauren Baby / Skjorta: Ralph Lauren Baby / Brillor: Nova Star / Skor: Bisgaard
Amen helt seriöst, hur söta barnkläder finns det inte? Ungefär så här kommer Ludwig gå klädd i sommar, han brås onekligen lite på sin fars klädstil och även på sin mors skulle jag vilja säga. Man kommer med andra ord inte kunna tveka över vilka som är hans föräldrar när vi går på stan tillsammans, nu kommer visserligen Ludwig inte kunna gå i sommar men förhoppningsvis krypa omkring. Hur som helst, jag ville bara bjuda på lite sommarinspiration när det kommer till bebiskläder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.