Winter Wonderland

Vilket underbart väder vi vaknade upp till idag, jag blev alldeles förvånad när jag såg att det låg ett snötäcke på marken och givetvis var jag tvungen att passa på att springa ut och ta några nya bilder på huset. Har jag förresten sagt att jag älskar vårt hus? Även om det är många saker som jag vill förändra på huset innan det är som jag egentligen vill ha det så är det så otroligt charmigt, jag får nypa mig själv i armen över att detta blev vårt ”första hus”!! Jag tänkte så smått ta tag i ”projekt carport-uppfart” och se hur vi ska göra om den, vi vill i vart fall bredda den så en del av staketet måste bort (staketet på framsidan vill vi tids nog även byta ut) sen funderar jag på om vi ska lägga ”gatsten” snarare än vanliga plattor på uppfarten eftersom det passar bättre till ett äldre hus. Det kliar i mina fingrar för jag vill göra ALLT på en gång men bara en sådan sak som att fixa uppfarten kommer ju att kosta en slant inser jag…

Nåväl, idag har Linda varit här igen. Vi passade på att gå på ett ”Webinar” för att lära oss mer om och spåna lite på en idé som vi har och hoppas kunna förverkliga tillsammans.  Utöver det har jag tagit två promenader, Ludwig har nämligen varit på tok för gnällig idag och de enda tillfällena som han har sovit är när jag promenerat med honom. Nu har äntligen maken kommit hem och fått ta över barnpassandet så att jag får en liten paus och kan sitta en stund vid datorn.

Allt bråte till vänster om papperskorgarna ska bort och istället tänker jag mig att hela denna ytan ska stenbeläggas precis som ytan där bilplatsen är idag. Staketet till vänster i bilden (det som vätter mot gatan) ska bort och helst vill vi förlänga trästaketet mot grannarna så att det fortsätter hela vägen fram till tomtgränsen. Det kommer bli så snyggt när det är klart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.