En pimpad barnvagn

Nu har jag äntligen monterat Ludwigs vagnmobil som han fick av sin mormor & morfar i julas, fästena på mobilen var nämligen inte helt optimala för barnvagnen och mobilen trillade således ner hela tiden vilket resulterade i att jag ganska snabbt plockade bort den. Nu har jag dock tagit bort fästena och satt fast mobilen med två säkerhetsnålar istället och visst blev det fint? Ludwig låg och log mot elefanterna i princip hela promenaden efter att jag hade monterat mobilen, det måste väl ändå vara ett bra betyg! Det är så himla häftigt hur bebisarna utvecklas, nu är han verkligen med på allting på ett helt annat vis…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.