Raka linjer och nordisk design

Det är många som har frågat om våra nattduksbord och de kommer från Hübsch, ett varumärke som vi verkligen har fastnat för och som återfinns som en röd tråd genom inredningen här hemma. När vi började planera inredningen för huset var vi fast beslutna om att vi genomgående ville hålla oss till nordisk design och fokusera på det moderna med raka linjer och om jag ska vara ärlig så hade jag lätt kunnat inreda hela vårt hem med enbart möbler från Hübsch, har ni inte redan spanat in deras utbud så bör ni göra det! För tillfället har vi bara ett av nattduksbordet på plats, efter att vi monterade gardinerna måste vi nämligen flytta om lite för att båda nattduksbordet ska få plats men det har vi helt enkelt inte hunnit med än.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.