En liten apa har flyttat in…

Den här lilla apan har stått på Ludwigs (läs: min) önskelista länge och nu äntligen har Kay Bojesen’s fantastiska ”träskulptur” hittat hit! Nu hänger den bara temporärt på sidosängen som står inne i vårt sovrum, givetvis ska apan flytta in till Ludwig’s rum så snart vi har monterat hyllan som jag hade tänkt hänga den på. Dessa underbara träfigurer är dessutom som klippt och skurna för att ge bort i tex doppresent och med tanke på att det är högst aktuellt med barndop för Ludwigs del tyckte jag att det kunde sitta fint med ett litet presenttips till er som eventuellt ska gå på barndop snart. En sådan här apa hänger med en livet ut och kommer för alltid att vara en klassiker…

Sidosängen kommer från BabyDan och har varit en räddning för vår del, numer sover Ludwig hela nätterna i sängen (vi lägger babynestet i sängen och bäddar även med filtar så att han blir ombonad, när han vuxit sig större tänker jag att vi bäddar med täcke och kudde), ni finner sängen här (klick). 

Ni finner apan här (klick)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.