En riktig livräddare för oss nyblivna mammor!

Säga vad man vill om alla barnprylar som finns tillhands idag (jämfört med när man själv var barn) men alltså jag hade verkligen inte klarat mig utan en babygunga, de är alldeles alldeles fenomenala! Den här gungan är den som hittills har använts flitigast här hemma, den blir nästan som en liten fåtölj till bebisen och Ludwig ser verkligen ut att njuta när han sitter/ligger i den.

Här i sitter han omkring en timme i princip varje morgon under tiden som maken gör sig redo för arbetsdagen och jag själv passar på att sova in i det sista innan maken slutligen beger sig till Danmark och Ludwig ropar efter frukost (kring kl halv åtta), sedan sitter han här medan jag dricker morgonkaffet framför nyheterna och då brukar det vara fullt fokus på de små lammen som han nu har börjat att le/småskratta åt. Under dagen blir gungan en räddning när jag ska duscha, skriva ett blogginlägg eller rent av städa hemmet och fram mot kvällen brukar han sitta en stund i sin gunga medan vi plockar iordning efter middagen och gör oss redo för att slå oss ner i soffan. Med andra ord används gungan flera gånger dagligen och är det en pryl jag skulle rekommenderat åt er med bebisar så är det en gunga! Den vi har kommer från Graco (den finns bland annat att köpa här), den har fem hastigheter samt två vibrationslägen och flera vaggvisor som man kan spela för bebisen.

4 reaktioner på “En riktig livräddare för oss nyblivna mammor!”

 • Sofia skriver:

  Han är helt bedårande! Han verkar alltid då nöjd o glad! ❤️ Kram fia

  • Thessan skriver:

   Åhhh tack snälla! Han är oftast väldigt glad och nöjd men han också stunder då han är ordentligt missnöjd, dessa fotograferar jag dock inte lika ofta! 🙂 Hoppas allt går bra med din lille. Kram

 • Sofia skriver:

  Det går helt ok med den lille, han har dock drabbats av magknip på kvällstid den lille stackarn men miniform verkar göra susen! Kram

  • Thessan skriver:

   Åh stackars liten, det har Ludwig också haft och jag tyckte det var superjobbigt! Vi bytte även d-dropparna till vattenlösliga istället för oljelösliga (fick tips av en vän att de oljelösliga kunde ge magknip), vi testade även en pysventil som jag fick tips av från BM. Hoppas hans lilla mage blir bra snart, jag upplever ändå att Ludwigs mage är mycket bättre nu, även om han fortfarande har knip ibland… Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.