Zara vs Hermès

Egentligen tänkte jag publicera ett inlägg på vår påskdukning idag eftersom vi ska bjuda på middag här hemma ikväll men det kommer helt enkelt inte att hinnas med med tanke på alla förberedelser vi har framför oss samt att jag ska in på medarbetarsamtal på kontoret i eftermiddag, vi får se om det ens finns tid till att göra någon trevlig dukning. Nåväl, jag ville i alla fall tipsa om de här supersnygga sandalerna som jag köpte på Zara för några hundralappar igår! Rena fyndet om ni frågar mig och visst påminner de väldigt mycket om de här sandalerna (klick) från Hermès? Nu känner jag mig ordentligt förberedd inför våren och sommaren när det gäller min skogarderob, det enda jag egentligen saknar är ett par snygga sneakers också!

2 reaktioner på “Zara vs Hermès”

  • sofia skriver:

    Hej! har en fråga: vad har ni valt för barnförsäkring till Ludwig? kram

    • Thessan skriver:

      Hej Sofia, vi har tecknat Moderna Försäkringar även som barnförsäkring fast jag vet i tusan om jag kan rekommendera dem hittills. Vi har haft strul fram tills nu, dels har de angivit fel personnummer, dels har de tecknat försäkringen med fel belopp och dels har det tagit en halv evighet innan allt blev klart! Dock ska ju denna försäkringen vara den bästa på marknaden… Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.