Tillbaks till vardagen efter en intensiv påsk

Baby outfits
Mango Kids (här) / Ralph Lauren baby (här) / Ralph Lauren baby (här)
Det har varit lite glest med uppdateringar här i påsk, vi har nämligen haft fullt upp med att träffa folk. Man kan ju tycka att påsken skulle innebära att man är utvilad och pigg efter några dagars ledighet men för vår del har det snarare betytt raka motsatsen, tidsoptimister som vi är försöker vi ju alltid trycka in så mycket som det bara går när vi är lediga. Så här i efterhand känner vi att vi kanske borde ha avsatt åtminstone en dag till att ”bara vara” men samtidigt är det en svår ekvation för det är just när vi båda är lediga som man faktiskt har möjlighet att umgås med vänner och familj!
Nu sover Ludwig och jag tänkte spendera lite tid framför datorn, vi behöver nämligen hitta en fin outfit som han kan ha på sig efter barndopet och det är lättare sagt än gjort. Det är ju så mycket lättare att hitta gulliga kläder till små flickbebisar, kolla bara dessa ursöta klänningar! Imorgon kommer förresten barndopsklänningen och jag är så spänd på att se det färdiga resultatet, utifrån bilderna som jag har sett ser den fantastisk ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.