Rea på mina favorit-träningsplagg

Åhh va jag saknar Maldiverna, jag saknar att vara solbränd, jag saknar min gamla kropp och jag saknar att träna!! Vissa dagar dippar det helt enkelt och livet som småbarnsmamma känns lite extra tungt, idag har varit en sådan dag. Som tur är har vi nu tagit steget och bokat en resa, våra vänner ska hyra hus i Cannes i sommar så vi tänkte åka dit och hälsa på! Vi är faktiskt ett helt gäng som kommer att ses där nere och det ska bli så himla kul, alla har barn dessutom!

Nåväl, jag ville bara tipsa er om att Wallderinska Sportswear har rea på träningskläder, bland annat på mitt favoritset som jag bär på bilden ovan! Jag har utan att överdriva aldrig burit ett skönare tränings-set. Helt klart favoritoutfiten när vi var på vår månadslånga resa och besteg Taffelberget, vandrade i regnskogar och rundade av med några fantastiska 10 dagar på Maldiverna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.