Smartaste lösningen för ditt babyskydd

Jag har fått många frågor kring babyskyddet (bilbarnstolen, jag hade ingen aning om att det kallades babyskydd innan jag själv började leta barnprylar) som vi använder så därför tänkte jag att jag skulle visa er den smarta lösningen som vi valt där man med hjälp av en insats bara kan klicka på babyskyddet i bilen. Så smart och så tidsbesparande! Det är alltså en ”iZi modular insats” som vi har beställt till vårt babyskydd som monteras i baksätet på bilen där man bara kan klicka fast bilbarnstolen. Där finns två lampor som ska lysa grönt när babyskyddet är korrekt monterat, en som indikerar att själva modulen sitter som den ska och en som indikerar att babyskyddet sedan har klickats i ordentligt. Utöver det behöver man bara justera framsätet så att det sitter tätt mot babyskyddet innan man slutligen är redo att bege sig ut på vägarna…

Vi passade på att beställa Babyskyddet och iZi modular-delen från Baby Plus i Holland samtidigt som vi beställde barnvagnen, tro det eller ej men det var gratis frakt vilket gör det betydligt enklare att beställa från utlandet vilket många gånger också kan bli billigare.

Det var ett tag sedan jag tog de här bilderna varför Ludwig fortfarande har sin vinterskrud på sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.