En spetsdröm

För 1,5 år sedan då min brorson Benjamin döptes bar jag denna ljuvliga spetsklänningen, en klänning jag såklart inte ryms i idag för då hade jag med största sannolikhet burit den även under Ludwigs barndop eftersom den utan tvekan hör till en av mina absoluta favoritplagg! Jag minns att jag dessutom var hos sömmerskan för att lägga in den eftersom den minsta storleken visade sig vara lite för stor för mig!

Jag är ju svag för spets och är det någon gång man ska passa på att bära spetsplagg så är det väl ändå under barndop? Idag blev det istället en rosa klänning signerad Zetterberg och förhoppningsvis kommer även den klänningen till att bli en av mina favoriter framöver! Givetvis kommer det outfitbilder på hur jag såg ut idag under Ludwigs dop men det blir först efter att jag har hunnit gå igenom bilderna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.