Min outfit på Ludwigs barndop

Som jag redan avslöjat föll valet av outfit på en rosa spetsklänning signerad Zetterberg, precis som min bröllopsklänning som var designad i samma spets fast i ljus beige. Jag trivs så bra i Zetterbergs plagg och känner mig alltid så himla fin! Den här klänningen var löst sittande och gick ner till knäna, av namnet att döma på klänningen är det en kreation inspirerad av prinsessan Madeleines outfit som hon bar på sin dotters barndop, ni finner klänningen till 50% rabatt här (klick). Jag matchade min klänning med dessa supersnygga pumpsen från Footlight, jag ville ha en lagom hög klack som är bekväm och dessutom tillät att ha en bebis på armen vilket tjockleken på klacken definitivt bidrog till. Ni finner skorna från Footlight här (klick). Ludwigs vackra spetsklänning kommer från Grace of Sweden (klick).

2 reaktioner på “Min outfit på Ludwigs barndop”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.