Puderrosa sommarfavoriter

 

En klänning helt i min smak, jag såg att den finns på rea (här) och funderar skarpt på att unna mig den nu när våren är på ingång! Modellen är precis som jag vill ha den, löst sittande med snygga detaljer. Det finns även en blusvariant som också är supersnygg, ni finner den på rea (här).

 

2 reaktioner på “Puderrosa sommarfavoriter”

 • Carro skriver:

  Underbara plagg!
  Har klänningen i svart och älskar materialet.
  Tack för inspiration och bra tips som alltid!
  Ha en fin kväll
  //Carro

  • Thessan skriver:

   Tack snälla och detsamma till dig Carro! Klänningen är sååå fin, blir med största sannolikhet en sådan även för mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.