Check på årets sneakers!

Som jag nämnt vid ett tidigare tillfälle är jag väl förberedd inför våren- / sommaren när det kommer till skogarderoben! Jag saknade i princip bara ett par snygga sneakers, en sko som nu när man konstant har en bebis på armen mer än någonsin är efterlängtad! Därför letade jag febrilt efter den ”rätta” och blev så glad när jag fick syn på dessa snygga sneakers från GANT, de är dessutom så förbaskat sköna så har ni inte redan införskaffat er årets sneakers bör ni beställa dessa! Ni finner dem just nu på rea i flera olika färger här (klick).

2 reaktioner på “Check på årets sneakers!”

 • Emma skriver:

  Snygga! Köpte själv ett par skor från gant, men ett par slipon, har en 7 veckors bebis så skönt när det går snabbt att dra på sig skorna! Ni har ju en joolz vagn, vi har en geo och har köpt tillhörande solskydd och regnskydd till, såg på instagram att du köpt en keps till vagnen, funkar den för att få bort all sol? Den vi har från joolz tycker jag släpper in från sidorna när solen lyser på sidan av vagnen, den funkar alltså fint när solen lyser framifrån eller bakifrån.. har du använt regnskyddet till vagnen? Jag testade häromdagen men fick inte alls till det på liggdelen, tycker bara det ser konstigt ut, har du någon bild på hur det sks se ut? Hittar inte när jag googlar😊

  • Thessan skriver:

   Ja men visst är det behändigt, jag kommer leva i mina sneakers!! Kepsen funkar bra men jag upptäckte häromdagen när jag tog min PW ganska tidigt (vid halv nio) och solen stod väldigt lågt på himmelen att det faktiskt sipprade in lite solstrålar när jag hade solen i ryggen men så fort solen stigit något på himmelen så skyddar den jätte bra både från sidor och baktill!

   Jag har använt regnskyddet och är jätte nöjd med det, man får bara ha lite koll på de där ventilationsluckorna så det inte blir för kvavt i vagnen. Jag kan ta en bild på vagnen när jag har regnskyddet på, ska försöka göra det i helgen så kan jag skriva ett inlägg om tillbehören jag har till vår vagn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.