Veckans helgoutfit och lite nytt i garderoben

Jag har äntligen börjat uppgradera min garderob lite smått och senast vi la en beställning på Boozt passade jag på att investera i ett par snygga ovandelar i cashmere som jag hittade på rean, finns det något härligare material? Plaggen jag valde är dessutom amningsvänliga, denna koftan kan jag tex enkelt knäppa upp när det är matdags för Ludwig samtidigt som det är ett plagg jag hade burit även om jag inte hade ammat!

Byxor väntar jag dock med att uppgradera för jag börjar faktiskt komma i min gamla storlek, åtminstone de byxorna som innan graviditeten inte satt så värst tajt (vilket de gör nu) så vi får se hur mycket höfterna drar ihop sig. Jag har utan tvekan fått en större rumpa och midjan är långt ifrån som den var förr, även låren har lagt på sig i omkrets (ja, allt har blivit lite större!!) men så fort jag kommer igång lite med träningen tror jag nog att dessa ska återhämta sig. Jag och maken tänkte investera i lite hantlar så kanske blir jag motiverad att även köra styrketräning här hemma.

Ni finner koftan jag bär på bilderna på rea här (klick).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.