Ny funktion för Doomoo-kudden…

Den där amningskudden har åkt i golvet under nattpassen mer än en gång vill jag lova, väntar ni barn och ska investera i en amningskudde kan jag inte rekommendera en sådan fylld med små EPS-kulor! Jag fick visserligen tips om att inte köpa den varianten redan innan jag införskaffade mig min men så behövde jag en kudde under tiden som jag var gravid för då var det i princip omöjligt att sova utan att bulla upp magen med något mjukt och där fyllde den ju en god funktion. Som amningskudde har jag dock hatat kudden, i och med att den är fylld med kulor så blir det inget riktigt stöd för bebisen! Ludwig har snarare sjunkit ner när jag egentligen har velat få upp honom så att jag själv ska slippa anstränga armarna för att få honom i brösthöjd! Om man dessutom råkar öppna dragkedjan på innerkudden så har du sådana där små kulor över hela golvet, det har nämligen vi lyckats med!

Hur som helst har jag nu börjat använda kudden när Ludwig tränar nacken och där funkar den utmärkt eftersom man inte behöver vara rädd för att han ska trilla på sidan och slå i huvudet (vilket har hänt en gång) när man inte har full uppsyn över honom så nu har kudden fått en ny funktion i vårt hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.