Mattan som fick oss på fall…

Här ligger den, mattan som bokstavligt talat fick oss på fall! Vi har ju som jag redan nämnt en likadan matta fast i en annan färg på ovanvåningen, en riktig skönhet som utan tvekan lyfter rummet och så här i efterhand inser jag att vi verkligen behövde lite mer färg här nere! Det där med mattor är ett nyfunnet intresse, tidigare har jag knappt reflekterat över om det ens finns en matta i rummet jag befinner mig i och nu är det i princip det första jag tittar efter när jag kommer hem till någon. Det roliga är att även min make har blivit helt ”mattberoende”, jag vet tex inte hur många mattor vi tillsammans kommenterade när vi senast besökte Miljögården i syfte att köpa hatt- och skohylla. Summan av kardemumman blev att vi är rörande överens om att vi är så otroligt nöjda med våra mattval här hemma! Vi velade nämligen ganska mycket innan vi slutligen kom fram till att det var två likadana mattor fast olika färger som vi ville ha till vardagsrummen i huset.

Jag är helt kär i den blå färgen på denna mattan, jag testade även att styla sofforna med våra nya kuddar och jag tror bestämt att de får stanna kvar här nere även om de gjorde sig väldigt fint i vår gröna soffa på ovanvåningen. Eller får vi beställa likadana även till den soffan!

Mattan och de blå kuddarna i soffan kommer från Chhatwal & Jonsson, ett för mig nyfunnet varumärke som figurerar en hel del på Instagram där jag själv fick upp ögonen för varumärket. Egentligen var det deras populära sammetskuddar som jag först fick syn på men när jag sedan spanade in hemsidan och insåg att de även hade galet fina mattor i sortimentet blev jag lyrisk! Jag föll dessutom slutligen för några helt andra kuddfodral än de jag sett på diverse Instagramkonton och tycker att jag fått ihop en ganska välkomponerad kompott av textilier i detta rummet, de gröna kodfodralen har jag köpt på Ikea. Tids nog ska jag även byta ut gardinerna i detta rummet men det får dröja lite fetrom det är andra saker som står högre på prisordningen…

Chhatwal & Jonsson har ett brett utbud av kvalitetsmattor och det unika med deras sortiment är att designen på deras produkter är skandinavisk medan produkterna är tillverkade med indisk expertis. Klockren affärsidé om ni fråga mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.