Hög midja och vida ben

Så här såg jag ut häromkvällen när jag slöt upp för bloggmiddag inne i stan, en klassisk kontorslook om ni frågar mig. Jag har länge letat efter ett par vida byxor och blev alldeles förtjust i den här halvlånga modellen, perfekt för mig som under graviditeten drabbades av ådernät på ena vaden och gärna undviker att visa för mycket ben. Byxorna har hög midja och sitter visserligen åt lite väl hårt än så länge men så snart jag har kämpat bort de sista kilona kommer de att sitta som en smäck, jag köpte min ”vanliga” storlek för jag är fast besluten om att magen ska återgå åtminstone så att jag kan ha samma storlek i byxor som innan jag blev gravid. Jag har börjat göra styrkeövningar de dagar som jag springer och testade köra plankan (20sek x 3) och herre jesus vilken träningsvärk jag fick av den enkla övningen, jag hade ont i flera dagar efter! När jag var på återkontrollen två månader efter förlossningen hade mina magmuskler i princip vuxit ihop igen, det vara bara en liten bit längst ner som fattades så nu efter snart fem månader tänker jag att det borde vara lugnt att börja träna magen försiktigt? Jag googlade att plankan är en övning som ska vara bra att börja med men blev lite osäker med tanke på hur mycket träningsvärk jag fick, visserligen fick jag lika mycket träningsvärk av armhävningarna och utfallen som jag gjorde så hela jag är fruktansvärt otränad…  

Blus: The Shirt Factory / Byxor: Warehouse (jag har Navy) / Pumps: Footlight 

4 reaktioner på “Hög midja och vida ben”

 • Louise skriver:

  Ett tips, appen ”MammaMage” är bra! Hade den efter mitt första barn och har börjat nu igen efter barn nr 2!

  • Thessan skriver:

   Jag har hört lite blandat om den appen, den tar tydligen väldigt lång tid att gå igenom….vilket kanske är bra. Får kanske testa den!

   • Louise skriver:

    Tror att det är lite det som är syftet, att inte ha för brått 🙂🙂

    • Thessan skriver:

     Ja men såklart, någon vän nämnde att trots att man egentligen bemästrar ett steg så kan man inte hoppa över det vilket kan kännas lite frustrerande. Ska nog ge appen ett försök! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.