Midsommarkjol i sann prinsessanda

Så glad jag blev nu, jag gick nämligen in i Sand-butiken på Emporia i helgen och förälskade mig i den rosa kjolen som Prinsessan Sofia bar på bilden nedan och såg att den finns på rea på Boozt.com! Jag har ju länge letat efter den perfekta plisserade kjolen och tyvärr verkar H&M i princip sålt slut på de kjolar som föll mig i smaken så nu slår jag till på en något dyrare variant som jag förhoppningsvis kommer ha glädje utav länge. Jag tänker matcha den med en tunn blus, en slapp tischa och variera med en tjockare stickad tröja i den vita/beiga färgskalan!

När jag shoppar brukar jag alltid försöka att tänka i ”outfits” och letar alltid matchande plagg och så fort jag finner något som ser ut att passa fint trycker jag på hjärtat på Boozt hemsida och då samlas alla plaggen som jag ”gillat” så att jag slutligen kan gå igenom dem en och en, zooma och se om materialet var som jag hade tänkt mig. I detta fall beställde jag blusen från Filippa K och tischan från Mango i kollaget ovan, hoppas på att något av dessa två plagg kommer passa fint.

Bild lånad från Prinsparets Instagramkonto.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.