Snygga krukor till vardagsrummet

Det blev en ”lättskött” fikus och en hibiskus som påstods vara lätt att sköta men alltså helt seriöst, den har redan tappat alla knoppar som skulle blomma inom en snar framtid. Jag vet verkligen inte vad jag gör för fel när det kommer till blommor för de dör trots att jag följer instruktionerna som ges, vi köpte även två Hortensior till de ljusa krukorna men den ena dog efter två dagar vilket förmodligen beror på att jag satte den i matrumsfönstret där solen står på hela eftermiddagen. Nåväl, skam den som ger sig!

Vi har i vart fall galet fina krukor (från Isadeco) och jag älskar verkligen färgen på dessa två som numer pryder vardagsrummet på ovanvåningen som jag har inrett med ljusgrönt/turkost som accentfärg. Nästa projekt i detta rummet är en ram med förstoring av vårt bröllopsfoto som jag hade tänkt hänga upp på väggen mellan fönstren, jag har redan hittat vilken ram jag vill ha så egentligen behöver jag bara ta tag i att beställa den samt framkalla fotot som jag hade tänkt förstora. Jag vill även förstora en bild på Ludwig och hänga upp någonstans här hemma men alltså det där med att välja ut EN bild på honom är i princip omöjligt, jag har ju tagit miljarder bilder.

Alltså jag är så nöjd med krukorna, de lyfter verkligen rummet och ser ni hur väl de matchar mina handstöpta ljus!

Soffan har dessutom uppdaterats med två nya kuddar i sammet och de kommer från Borås Cotton, ett norskt varumärke som har ett stort utbud med allt från prydnadskuddar till överkast och påslakan. Jag tyckte det blev en snygg mix att ha olika former på kuddarna i soffan!

Utöver bröllopsfotot måste jag komma fram till vad vi ska ha på väggen ovanför schäslongen, jag var först inne på att ha en STRING-hylla version större men jag tvekar lite eftersom vi redan har inrett med STRING här hemma, det vore kul med något annat. Kanske räcker det med att ha någon tavla på väggen? När dessa två bitarna är på plats trot jag bestämt att vi är klara med detta rummet, jag funderar visserligen på att uppdatera tv-bänken med en marmorskiva på toppen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.