Sammetskuddar och sammetsöverkast

Det här med att inreda ett hus är verkligen någonting som växer fram allt efter som, jag kan ha en föreställning om hur jag vill ha det och när jag sedan möblerar enligt min plan kan jag helt plötsligt ändra mig och istället byta runt på inredningen som visar sig passa minst lika bra i andra rum. Nu håller jag på sådär med mina krukor, jag införskaffade de beiga krukorna i syfte att ha dem i sovrumsfönstren men nu inser jag att även de turkosa krukorna blir väldigt fina här inne. Jag tror dock att jag ska hålla mig till färgerna som jag från början hade bestämt mig för i sovrummet, dvs beige och blått! Vad tycker ni? Vilka krukor gör sig bäst här inne? Jag var bara tvungen att fotografera båda alternativen så att jag i efterhand kan granska och bedöma innan jag slutligen bestämmer mig.

Sängen är inte färdig än men där har skett en del uppdateringar, jag har tex inrett med ett mörkblått överkast i sammet samt matchande kuddar, jag blev så glad när jag fick syn på dessa för det var precis vad jag hade tänkt mig. Jag är dock inte klar med kuddarna, de vita längst bak ska tex bytas ut men det går åtminstone sakta framåt med inredningen här inne. Jag behöver även hitta nya nattduksbord eftersom de vi införskaffade innan vi flyttade in visade sig vara på tok för stora (eftersom vi måste ha kvar garderoben som vi tog med oss från lägenheten) och slutligen vill jag även ha vägghängda nattlampor på var sida om sängen.

Överkast samt mörkblå enfärgade kuddar: Borås Cotton / Krukor: Isadeco / Hotellgardiner: Mimou / Blå-/vita kuddar: Chhatwal & Jonsson

4 reaktioner på “Sammetskuddar och sammetsöverkast”

 • Filippa skriver:

  Båda är jättefina men jag tycker den blå passar in bäst. Den ”poppar” fram mellan gardinerna medans den beiga försvinner. Den beiga kan du kanske ha nånstans där du inte har gardinlängder? Tycker den blå gör sig fin till överkastet med.

  • Thessan skriver:

   Ja det håller jag med om, tror de beiga får flytta ner till matrummet för jag tycker nog de blå blev finast i vardagsrummet. 🙂

 • Madelene skriver:

  Helt klart de blå! Som en ”röd” tråd blev jättefint!

  • Thessan skriver:

   Ja det är snyggt när de bryter av, men de blå blev ju sååå fina i vardagsrummet! Får kanske köpa några andra blå till sovrummet och placera de beiga i matrummet där nere! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.