Klassisk klänning perfekt till midsommarfesten, bröllopet eller festen

Ok, jag inser så här i efterhand att jag borde tagit mig tid att pressa till klänningen innan jag for hemifrån men ni vet hur det är när man har en liten bebis som tar upp allt tid. Jag tror inte ni kan förstå hur trött jag var när jag lämnade hemmet efter att maken äntligen kom hem efter en tvådagars konferens i Oslo, det var nästan så att jag ställde in bloggträffen som jag hade sett så mycket fram emot. Väl på plats fick jag enormt mycket energi så jag är glad att jag bet ihop, de där bebisfria timmarna gör så otroligt mycket och batterierna laddas snabbt upp igen.

Kvällen till ära passade jag på att inviga min nya klänning som är en typisk ”thess-klänning” som många hade sagt: detaljerna, längden, färgen! Jag kände mig så fin i den och det bästa av allt är att jag köpte den på rea för några ynka hundralappar. Modellen har axelvaddar som man kan plocka ur om man vill, jag valde att behålla dem i för jag tycker det är snyggt med markerade axlar. Ni finner klänningen här (klick).

Idag har jag tid för fotvård och det ska bli så otroligt skönt att få fötterna fixade, förr gick jag gärna på pedikyr på vanliga ”manikyr- och pedikyrsalonger” men jag är lite skeptiskt till hygienen på dessa ställena då jag hört den ena skräckhistorien efter den andra så fotvård känns mycket fräschare. Fötterna är ju så viktiga och jag har slarvat med att sköta om dem på tok för länge så nu tänkte jag börja gå på fotvård en gång i månaden. Utöver det ska jag såklart se Sverigematchen samt ta min dagliga promenad så nu måste jag komma igång med dagen, ha det fint så länge.

Foto: Linda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.