Ettårskalas av rang

I söndags firade vi den här lilla donnans 1års kalas, det är inte klokt vad tiden går snabbt! Isabella hade födelsedagen till ära bjudit in till grill- och poolparty men vädret var inte helt på topp så Ludwig väntade med sin badpremiär som jag misstänker kommer bli i Cannes, det ska bli så spännande att se hur han kommer att reagera. Vi har ju inte gått på något babysim än och jag är lite kluven till om vi ska signa upp för en kurs eller rent av skippa det…

Det är så kul nu när nästan alla i vår umgängeskrets har fått små knattar och jag är extra glad att vi är så många som fått med bara några månaders mellanrum, tänk vad kul alla barnen kommer att ha om några år när de kan leka med varandra. Man ser ju redan nu hur de iakttar varandra och förhoppningsvis kommer de alla bli riktigt bra vänner framöver.

2 reaktioner på “Ettårskalas av rang”

  • Josefine skriver:

    Jag kan verkligen rekommendera babysim. Vattenvana är viktigt och det är så kul att se hur de små liven utvecklas och vad de klarar av i vattnet.

    • Thessan skriver:

      Jag har hört lite blandat om babysim sen är det såklart viktigt med vattenvana men det kan de ju få ändå tänker jag, vi gick ju aldrig på babysim. Får se hur vi gör, han är ju ett halvår nu men det är kanske inte för sent.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.