Vida byxor perfekta för sommaren

Idag har jag varit helt slut, jag antar att det är midsommarfirandet som släpar efter samt att Ludwig höll oss vakna i princip hela natten! Sömnen gör verkligen sitt till välbefinnandet så nu har jag beställt hit min mamma för övernattning en dag under semestern så att hon kan ta Ludwig en natt, det ska bli så skönt att kunna sova en hel natt utan avbrott!

Trots sömnbristen tog jag Ludwig under armen och for hem till Linda och Adrian kring lunchtid idag, vi hade nämligen sedan länge bokat in ett möte och även om det inte blev ett allt för produktivt möte så fick vi i vart fall iväg några mejl. Ludwig gjorde dessutom framsteg när det kommer till det motoriska, han började dra benen uppåt mot magen i liggande magposition vilket jag antar är ett första steg till att börja krypa. Både jag och maken har agerat hejarklack här hemma ikväll och man riktigt ser hur stolt Ludwig blir när han lyckas med en ny ”rörelse”!

Jag har ju inte hunnit fotografera en outfit med de här byxorna än men jag måste bara tipsa om dem redan nu så att ni hinner haffa dem på rean, så sjukt sköna nu till sommaren! Jag älskar att de är plisserade! Här har jag matchat dem med min favoritblus från the Shirt Factory (som nu finns på rea), jag kommer även att bära dem ihop med en slapp t-shirt eller en tjock stickad tröja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.