Loungegrupp, pergola och drömmar om ett gästhus

Energinivån på Ludwig har tagits till en helt ny nivå, det märks hur frustrerad han är över att inte riktigt bemästra krypsteget! Så fort jag lägger honom på golvet så börjar han med sin gymnastik och det slutar med att han ligger där och skriker och är fullkomligt förbannad över att inte kunna ta sig framåt! Han tar liksom ett skutt med hela gumpen och slår nästan näsan i golvet i rörelsen, med andra ord har jag inte en lugn stund under tiden som han är vaken. Han har dessutom vägrat att somna när jag försökt att natta honom under dagen så till slut la jag honom i vagnen och körde ut den i trädgården, då somnade han på tre sekunder.

Jag passade på att slå mig ner i vår loungegrupp, prata i telefon och sluka ett glas med iste under tiden som han sov. Det är ungefär vad man hinner med innan monstret vaknar igen och då är det åter fullt fokus på honom! Undrar just hur det kommer att bli när han väl kan krypa, jag har i vart fall beställt hem grindar till trappen samt lite andra säkerhetsgrejer så att jag är lite förberedd.

Jag vet inte om jag har visat er bilder från denna vinkeln av trädgården, vi har ju som sagt ett uterum som visade sig vara guld värt på midsommar och drömmen är väl att vi någon gång ska göra om detta till ett ”attefallshus” och kunna använda det som gästhus men jag misstänker att det blir ett alldeles för dyrt projekt. Allt kostar så mycket mer än vad man tror när det gäller hus, bara en sådan sak som att fixa till uppfarten är ju snordyrt och jag skulle tippa på att det kommer bli ungefär dubbelt så dyrt gentemot vad jag trodde att det skulle hamna på när jag först påbörjade planeringen av den renoveringen.

1 reaktion på “Loungegrupp, pergola och drömmar om ett gästhus”

  • Madelene skriver:

    Vilken härlig trädgård ni har! 🙂 Och lavendel, så fin!!
    Jag är sugen på ett uterum/gästrum typ som det ni har…men det är svårt att få till allt jag vill ha där…glaspartier, maxat antal sovplatser, vinterförvaring, uterum…hehe…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.