Date night med familjen

Igår när maken kom hem från jobbet satt jag redo med ett glas rosé i trädgården, vi pausade alla måsten och tog tillfälle i akt att faktiskt njuta av att vi har en trädgård och läget som vi bor på. Vi tog en promenad längst med havet och rundade sedan av med en middag på Fiskrökeriet, bara vi som familj! Hittills känns det som att vi har sprungit ett långt maraton och hela tiden börjat rusa efter nästa målgång så fort vi uppnått ett delmål, vi har inte riktig hunnit njuta av vara husägare och att ”bara vara”.

Fram tills nu har vi i princip haft bjudningar här hemma varenda helg sedan vi flyttade in, samtidigt har maken jobbat väldigt mycket och livet som småbarnsföräldrar är fortfarande relativt nytt för oss. Vi har varit på gränsen till slutkörda så nu har vi bestämt oss för att försöka lugna ner oss lite och sänka ambitionsnivån, ta oss tiden att ”bara vara” och njuta av att vara husägare. Idag började vi dagen med en lång frukost och för första gången på länge har lugnet infunnit sig, nästa vecka går maken på semester och det ska bli så skönt att ha honom hemma i några veckor framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.