Sommarrea när den är som bäst!

Jag sitter med morgonkaffet och försöker piggna till, jag hade visserligen en ”bra” natt men känner mig ändå trött! Vid tretiden fick maken flytta ut och lägga sig på soffan så att jag fick sova på hans sida av sängen efter att Ludwig somnat på min sida av sängen, jag mäktade helt enkelt inte med att flytta över Ludwig till hans bedside crib (hade gjort det tre gånger redan och varje gång vaknade han precis när jag la ner honom och började gapskrika) och det verkar vara ett vinnande koncept för sen sov han fram till halv sju! Vid nio kommer svärföräldrarna hit, de ska passa Ludwig i några timmar medan jag och Linda ska till frisören så jag tänkte bara kika inom här lite snabbt och åter igen tipsa om rean på Boozt.

Det är så intressant hur man plötsligt ändrar favoritmärken när det kommer till kläder, just nu är jag helt inne i ”Filippa K” och ”Sand” och när jag gjorde kollaget ovan insåg jag att även ”By Malene Birger” är ett av de varumärkena som ligger mig varmt om hjärtat rent stilmässigt. Ni finner plaggen i kollaget här (klick)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.