Den perfekta resevagnen!

Idag gick maken på semester, woho! En riktigt efterlängtad sådan från min sida, så skönt det ska bli att ha honom hemma några veckor nu! Vi har redan gjort en del planer inför semestern och nu inser vi att vi inte ska boka upp något mer, vi behöver lata dagar hemma med familjen! Vi behöver oplanerade dagar där vi bara kan ”vara” och göra lite vad som faller oss in just den dagen, det är nämligen högst sällan som vi inte har något planerat och ibland kan det bli lite för mycket av det goda. Vi bor ju fantastiskt vackert här och än har vi inte ens hunnit ta oss ner till stranden så resten av semestern får bli till att njuta av vår omgivning här hemma.

Hur som helst kommer vi att spendera en vecka i Cannes tillsammans med våra vänner, det ska bli så sjukt spännande att resa med Ludwig för första gången och jag har insett att packningen är en utmaning! Vi flyger ner med Norwegian och tyvärr har jag inga bra erfarenheter från det flygbolaget så det ska bli intressant att se hur det kommer gå med allt bagage, jag kan nästan sätta pengar på att de kommer opponera sig mot det extra man behöver ha med sig när man reser med en bebis. Utöver resan ska vi fixa uppfarten som beräknas ta ungefär en vecka, vi får besök från Stockholm och sen kommer mamma hit och sover över två nätter så att vi kan ta igen lite sömn. Resten av dagarna ska vi försöka ha oplanerade och faktiskt vara här hemma och njuta av vårt hus. Jag längtar!

Jag längtar också efter att äntligen inviga vår fina resevagn som stått här hemma och väntat på Ludwigs första resa, vi har visserligen testat vagnen med liggdelen men det är först nu som vi faktiskt har användning för den. Den är så fin och Ludwig fullkomligt älskar att sitta fastspänd i den, jag tror att vi ska försöka ta med både ligg- och sittdelen för det kan vara ganska praktiskt att använda liggdelen som säng när Ludwig behöver sova. Vi har bokat en speciell väska på flygplatsen som man kan packa vagnen i för att skydda den så vi får hoppas på att den rymmer både sitt- och liggdel, om ni är på jakt efter en snygg och sjukt praktisk resevagn/barnvagn så finner ni denna som vi har här (klick).

2 reaktioner på “Den perfekta resevagnen!”

  • Sofia skriver:

    Tips! Om ni har mycket packning så gör som vi gjort när vi reste med vår Bugaboo i sån väska från flygplatsen så stoppade på flygplatsen ner en massa annat i den väskan, fick plats med massor! Var även bra på vägen hem stt stoppa all extra shopping i den 😂. Ha en härlig resa!! Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.