Poolhäng i Super Cannes

Nu har vi lämnat det kollektiva livet hemma hos våra vänner i Super Cannes, vi har haft tre supermysiga dagar tillsammans som kantats av allt från poolhäng till grillkvällar och bebislek (och en del skrik). Ludwig har testat att bada i pool för första gången i sitt liv och tro det eller ej men han somnade när vi satte honom i badringen, han fick bara prova bada en kort stund för vi vågar inte ha honom ute för länge även om vi håller honom i skuggan. Jag kan vara den största ”hönsmamman” på denna jord men här är så otroligt varmt om dagarna!

Igår checkade vi in på hotell och idag bestämde vi oss för att ligga vid poolen i omgångar så att vi verkligen kan koppla av lite i solen, det är ju annars fullt ös med Ludwig. Jag har precis avverkat två timmar så nu är det makens tur att ”poola”, Ludwig ligger och sover och jag passar på att uppdatera bloggen lite snabbt. När maken kommer tillbaks ska vi se om vi kan hitta något mysigt lunchställe…

Jag kör på svart baddräkt i år, hittade en jätte fin draperad sådan på Kappahl…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.