Tips på glassbar i Cannes

Det har blivit en del glass och andra läskigheter här i Cannes och just när det kommer till glass är jag väldigt kräsen (jag är egentligen snarare en godismänniska än en glassmänniska), det måste vara äkta italiensk glass om jag ska bli sådär förtjust att jag vill göra ett återbesök! Den här glassbaren som Linda & Aleks fick tips av från deras mäklare här nere var verkligen top notch, precis sådär krämig som bara italiensk glass kan leverera på! Besök NIVA om ni är sugna på glass i Cannes!

2 reaktioner på “Tips på glassbar i Cannes”

  • Fia skriver:

    Ser ut som ni har det riktigt bra! Hur är det med din fot? Det lät inte alls bra och jag hoppas att du är försiktig vid belastning! Kramar Sofia

    • Thessan skriver:

      Det har vi också och tack och lov så är foten mycket bättre, jag hade två dagar då jag knappt kunde gå men sen började det släppa! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.