When in Cannes

En outfit som jag och Linda passade på att ta när vi var på semester i Cannes tillsammans tidigare i sommar. Det var lättare sagt än gjort att klä sig i den värmen med en luftfuktighet som bokstavligen gjorde en dyngsur samtidigt som man skulle tänka på att bära amningsvänliga kläder, sista kvällen struntade jag dock i det sistnämnda och tog på mig outfiten jag bar på midsommarafton. En outfit som har kommit till att bli en av favoriterna, jag får inte nog av löst sittande blusar och inte heller av blommönster som verkligen gör sitt till en look.

Idag har jag åter igen varit hos läkaren, jag har så otroligt ont i mina höfter och igår kunde jag knappt gå upp för trappen utan att pausa mellan varje steg. Ska det verkligen vara så här? Jag har hört från flera av er att även ni haft värk i lederna efter att ni slutat amma men alltså det här är ju helt bisarrt. Det känns ju som att jag har värsta fotlossningen! Nu blev det visserligen mycket värre efter att jag envisades med att ut och springa igår, med facit i hand borde jag nog inte gjort det.

Foto: AleksJJ

4 reaktioner på “When in Cannes”

 • Emma skriver:

  Jag har också värk i höfter, men även i ena handen när jag vaknar på morgonen. Känner mig stel som en pinne när jag vaknar, värker lite överallt, men släpper efter en stund. Om jag däremot power walkar eller joggar lätt så får jag superont i höfter och rygg och kan knappt sova på natten. Jag ammar dock vår 5 månaders fortfarande, bara väntar på att det ska bli bättre! Ingen aning om varför det blir såhär men tänkte gå till en kiropraktor för det hjälpte under graviditeten, då var mina muskler i höfterna för korta samt att jag var sned i bäckenet jag behövde få upp rörligheten och fick ett program att följa, nu slarvade jag dock med det.. men ska prova att gå dit igen och se om det hjälper även nu!

  • Thessan skriver:

   Tack snälla för input, känns skönt att jag inte är ensam om problemen. Jag var hos läkaren igen och igår var jag hos sjukgymnasten, fick ett program med övningar som jag måste göra under en månads tid för att stärka muskulaturen och få tillbaks stabiliteten kring höftpartiet. Tydligen så är det hormonerna som nu, precis som när man var gravid, mjukar upp leder etc kring denna regionen. Det verkar onekligen vara samma för dig, man ska tydligen vara superförsiktig med tex att jogga om det gör ont. Kan lägga ut mina övningar här på bloggen så kan du testa dem och se om det hjälper…

 • Anna skriver:

  Tycker du ska titta över höfterna, en vän till mig berättade att hennes bäcken vred sig i samband med förlossningen och hon hade länge problem med smärtor i rygg och höfter. Har för mig en kiropraktor hjälpte henne med detta. Hoppas det blir bra snart för dig.

  • Thessan skriver:

   Jag har faktiskt varit hos läkaren igen samt hos sjukgymnasten, verkar vara mina hormoner som precis som när jag var gravid nu mjukar upp lederna kring höfterna. Jag har fått ett program med övningar som jag ska göra nu dagligen under en månads tid…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.