En urläcker designervas

Alltså jag är kär i den här vasen!! Jag vet inte hur många gånger som jag har gått och sneglat på den nu, dels på Illum men även varje gång jag besökt Miljögården vilket jag gjorde tillsammans med Linda igår. Anledningen till att jag for till Lund igår var för att fotoramen som jag har beställt till vårt bröllopsfoto äntligen hade anlänt och ingen blev gladare än jag när min kära väninna ville joina mig. Vi har inte setts sedan vi var i Cannes och herre min gud vad mycket som hade hänt med lilla Adde (eller han är inte så liten för han är lika stor som Ludwig trots att det skiljer TRE månader mellan dem, han ligger med andra ord en bra bit över på kurvan), ni skulle sett Ludwigs reaktion när han fick syn på sin kompis! Han bokstavligen sken upp som en sol och log med hela ansiktet, jag önskar att jag hade filmat det för det var så himla gulligt.

Idag kommer svärföräldrarna hit och passar Ludwig i några timmar eftersom jag har tid hos Laila för att fixa till min gråaktiga utväxt! Ni har väl inte missat kanonerbjudandet som ni hittar HÄR (klick), ni får nämligen 25% på första besöket så passa på att unna er ett frisörbesök.

3 reaktioner på “En urläcker designervas”

 • Sofia skriver:

  Hur lång är Ludwig nu? Kram

  • Thessan skriver:

   Åhh nu vet jag inte för det var ett tag sedan vi var iväg och mätte honom men för en månad sedan var han 66cm och vägde 7.555g, det känns dock som han har spurtat på sistone….kanske beror på att han nu uteslutande äter riktig mat och inte ammar. Hur stor är din knatte? Kram

   • Sofia skriver:

    Det är en månad sen vi var på kontroll sist men då var han 63 lång och vägde 6500, nu när jag vägt honom hemma är han runt 7200 men den är ju inte grammet så jag tror lite mer, han börjar bli tung att böra runt på! Har även börjat få över till storlek 68, växer så det knakar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.