Nordisk design i vardagsrummet

Igår hade jag en riktigt effektiv dag, jag var igång precis hela dagen och städade här hemma. Jag fick äntligen putsat fönstren som var alldeles fulla med byggdamm, nu kommer visserligen byggarna hit en sista omgång nästa vecka så det finns risk för att jag får putsa om dem men det får det vara värt. Vi bestämde oss nämligen för en spontan middagsbjudning igårkväll och hur kul är det att ha gäster när hemmet ser ut som ett smärre kaos? Känslan som infinner sig när allt är rent och fint här hemma är underbar, jag älskar verkligen att ha det städat omkring mig.

Jag passade på att knäppa av några nya bilder på vardagsrummet här nere som har fått sig ett par nya blommor i fönstren, jag har verkligen letat land och rike efter blommor som är lite högre och på så vis bidrar till att skydda från insyn och de här passar helt perfekt. Det som fattas i detta rummet är eventuellt en tv på väggen samt någon fin tavla att hänga på väggen bakom den ena soffan och sen vill jag även byta ut gardinerna som är från förra lägenheten. Just det, den där vasen som jag skrev om tidigare i veckan hade gjort sig alldeles förträffligt på soffbordet.

Under middagen igår ledde diskussionerna in på diverse husrenoveringar och när jag fick höra att Patrik nyligen hade målat om en del snickerier på deras hus (såsom fönster, vindskiva etc) blev jag så sugen på att dra igång vårt målarprojekt här hemma, jag vill nämligen måla alla fönster vita och det är egentligen något som vi själva hade kunnat klara av. Vi får se, kanske börjar jag måla så snart uppfarten är helt klar!

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.