Elementskydd – en smart lösning!

Så fort mamma & Jocke är på plats här hemma så händer det grejer, jag har alltid långa listor med saker som jag vill ha hjälp med och igår var inget undantag! Först och främst var de här för att passa Ludwig medan vi stod på loppisen, som för övrigt var den bästa loppisen jag stått på hittills. Jag blev positivt överraskad över hur mycket folk det var och hur bra försäljningen gick, så himla bra styrt av Limhamn! Malmö Opera var dessutom på plats och bjöd på pjäsen ”Carmen” från ett lastbilsflak, det såldes korv med bröd och stämningen var verkligen på topp! En något lyxigare variant av loppis!

Fram mot kvällen skulle maken iväg på herrmiddag så mamma och Jocke stannade kvar och höll mig och Ludwig sällskap fram tills 21-tiden, vi beställde thaimat och fixade med alla projekt som jag hade i görningen. Bland annat monterade Jocke en grind vid trappen samt en grind vid dörren ut mot trädgården, det gäller nämligen att påbörja barnsäkringen innan Ludwig börjar krypa eller gå! Utöver barnsäkringen fixade vi iordning bland lite sladdar under trappen och det blev så himla bra (spana in min Insta Story så ser ni före/efter bilder), jag är verkligen allergisk mot sladdar som ligger i en enda stor röra och jag vet inte hur många gånger jag blivit irriterad när jag dammsugit och fastnat med munstycket i allt sladdtrassel! Vi fick även upp Ludwigs prydnadsballonger som jag köpte sist jag var på Miljögården och jag blev supernöjd med resultatet!

Tänk vilken smart lösning med det där elementskyddet, den här väggen hade ju sett betydligt tråkigare ut utan det.

Nu ska vi strax krypa upp i soffan och se en film, vi har nämligen sjukstuga här hemma och är helt låga! Både jag och maken har åkt på halsont och kan knappt prata, hoppas verkligen att Ludwig slipper detta!

2 reaktioner på “Elementskydd – en smart lösning!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.