Eucalyptus – så fint att sätta i vas

Jag kom nästan nyss hem från en heldag med min kära mor, vi har haft det så mysigt bara vi två (och Ludwig såklart) medan maken passade på att jobba lite under dagen. Han har ju också legat sjuk i veckan, plus att han drabbades av ryggskott, så han har en del att ta igen. Jag och mamma gick på Emporia, köpte lite nya outfits till oss själva och såklart även något till Ludwig. Det är ju dags att börja preppa för hösten och jag insåg tidigare i veckan att han behöver ytterkläder, vi köpte en jätte fin overall från Polarn & Pyret men jag inser att jag nog behöver byta storleken för 74 var på tok för stor för honom och tanken är ju att han ska börja använda den nu snart. Jag tror att deras storlekar är lite större än tex Newbie…

Nu tänkte vi alldeles strax gå ner i byn och äta på restaurang! Det blir antingen Fiskrökeriet eller Mastio pizzeria beroende på vart det finns lediga bord, det är så mysigt att ha gångavstånd till ett litet centrum och framförallt de fina smultronställena nere i hamnen. Jag har även hunnit med att skörda vår eucalyptusbuske som blivit helt enorm efter sommaren, jag tycker det är så fint att fylla en vas med enbart dessa vackra blad så ”helgbuketten” får helt enkelt utebli en vecka till. Ser ni förresten hur mitt hår ser slingat ut? Jag är så glad att Laila föreslog att spara dessa ljusa slingorna när hon färgade håret på mig senast, det hade jag aldrig själv tänkt på. Ni missar förresten inte kanonerbjudandet där ni får 25% om ni nämner ”thessan25” vid bokning av tid hos Xperience Lailas Luxury Salon?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.