Stickad tröja – perfekt för hösten

Oj vad glad jag blev när jag hittade den här stickade tröjan på H&M för någon vecka sedan, jag har i princip bott i den sedan jag ”korkade upp den”! Jag tror den kommer bli supersnygg även till min rosa kjol som jag bar på midsommarafton, jag hade ju en tanke om att matcha den med en beige stickad tröja och det var precis en sådan här jag hade föreställt mig.

Här har jag stylat den med mina blå plisserade byxor från Zara (som jag för övrigt har fått så många frågor om när jag gått på stan) och mina beiga pumps från Footlight, det är väl snart hög tid att arkivera pumpsen för i år och införskaffa sig några höstigare skodon.

Idag ska jag träffa min mammagrupp, jag har inte varit så flitig på att delta på dessa träffar men idag tänkte jag slå slag i saken. Hittills har vi bara haft babymassage och jag kände inte riktigt att det var min grej att sitta där i en cirkel och massera bebisarna i takt, nu har knattarna hunnit bli lite äldre så nu tror jag att Ludwig får ut något av att träffa andra bebisar och då måste jag ju ge det en chans. Oavsett så blir det en härlig promenad fram och tillbaks till BVC, senare i eftermiddag tänkte jag fixa lite i trädgården samt försöka hinna med att redigera några bilder till kommande blogginlägg. Igår hann jag med att klippa gräset och plockade upp alla äpplen som trillat ner på marken,  det hade gått på tok för lång tid sedan vi klippte gräsmattan och egentligen är det makens uppgift men nu klarade jag inte av att se det växa mer! Jag var rent genomsvett efteråt (jag fick klippa det tre gånger för att få bort allt och det ska poängteras att vi har en handgräsklippare) så jag får väl se det som ett träningspass och att Ludwig satt och granskade mig från sin vagn gjorde ju inte passet enklare för jag fick med jämna mellanrum underhålla honom också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.