Blus med volanger

-inlägget publiceras i samarbete med The Shirt Factory

Volangblus, pösig blus, blommig blus, färgglad blus! Jag älskar blusar i alla dess sorter och allra mest gillar jag nog blusar med spännande detaljer på, detaljer som får plagget att poppa och ger looken den där extra touchen! Denna volangblusen från The Shirt Factory är precis en sådan blus, en alldeles väldig feminin blus som borde finnas i alla affärskvinnors garderober. Hur snyggt är det inte att styla den med en kontorsbyxa med hög midja och ett par coola pumps, som jag har gjort här! En ”clean” outfit som denna matchar jag gärna med ett par brillor, jag har ju egentligen glasögon varje dag när jag jobbar eftersom mina ögon är för känsliga för att ha linser när jag jobbar framför datorn i så många timmar. Jag har väl egentligen inget emot att bära glasögon men det vore skönt att kunna variera utan att man ska uppleva att man får problem med ögonen. Ni med felfri syn, jag tror inte ni anar hur lyckligt lottade ni är!

Blus: The Shirt Factory / Byxor: Mango / Pumps: Footlight

Imorgon är det förresten äntligen dags för mig att gå till frisören igen, jag borde gjort det redan för ett par veckor sedan men jag har haft så mycket att stå i så det har helt enkelt bortprioriteras. Jag är lite inne på att klippa av håret till typ axellängd, det finns en risk för att jag kommer ånga mig men någon gång måste man ju våga testa eller hur? Nu har jag ju dessutom hittat en frisör som jag trivs med och jag litar fullständigt på att Laila kommer att göra mig fin. Det kommer nog krävas lite mer styling av mig själv för att jag ska känna mig bekväm med den längden men samtidigt så tar det ju mindre tid att föna håret så det borde jag väl mäkta med. Oj vad jag längtar efter att bli kvitt alla gråa strån, de kommer så otroligt snabbt numer.

4 reaktioner på “Blus med volanger”

 • Sofia skriver:

  Åh, jag minns det som igår när jag satt i frisörstolen och lät min frisör klippa av mitt långa hår, hur jag initialt fick panik men sen dess inte ångrat mig en sekund! Så mycket mer lättskött, enklare att styla ffa håller stylingen mycket bättre, lockarna blir stunsigare då de inte tyngs ner. För min del känner jag mig mer ”kvinnlig” med kortare hår men det är ju så himla personligt hur man känner det! Ska bli spännande att se resultatet! Kram!!

  • Thessan skriver:

   Ja det var precis så som jag tänkte men nu övertalade min frisör mig om att behålla mitt långa hår, hon hade inte mage att klippa av det plus att mitt ansikte kommer se väldigt runt ut i den kortare frisyren. Får se om jag kanske ångrar mig och gör ett nytt besök snart så hon får klippa av det! 🙂 Trivs dock väldigt bra i långt hår men orkar inte riktigt med stylingen. Kram

 • Lisa skriver:

  Så snyggt! Du har inte funderat på att operera ögonen? Jag har oxå synfel och går i såna tankar😊 känns som det är värt 30 000 kr om man kan vakna med felfri syn varje dag!

  • Thessan skriver:

   Tack snälla! Jo jag har funderat på det men är dels lite för feg och sen är det väl bara fram tills 40 som det är lönt att operera och jag är ju 36 i år så frågan är om det är lönt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.