Barnrum för pojkar

Lördag och jag har varit uppe sedan klockan 06:00, maken tog natten så morgonpasset föll på mig! Jag hade verkligen inte haft något emot att stiga upp så här tidigt om det vore så väl att man fick sova hela nätterna, jag älskar ju egentligen att komma upp på morgonen men när sömnbristen är så påtaglig att man nätt och jämnt får upp ögonen när man går upp med Ludwig då är det tufft! Jag ser så otroligt mycket fram emot att mamma & Jocke kommer hit idag och stannar över tills imorgon, de ska passa Ludwig hela kvällen och förhoppningsvis kommer det funka bra att mamma tar Ludwig även inatt. Vi har sedan länge bokat in denna kvällen då vi skulle ut och fira min och Jenny’s födelsedagar tillsammans med våra män men olyckligt nog har Jenny blivit dundersjuk så vi har fått skjuta fram vår dejt och lägligt nog fick vi en spontan middagsinbjudan så vi tänkte ändå utnyttja vår barnfria kväll/natt.

Nåväl, jag tänkte bjuda på lite nya bilder från Ludwigs barnrum! Det går sakta men säkert framåt, nu har jag fått upp Irislamporna som var minst sagt svårplacerade! Jag tyckte mest det såg så rörigt ut vart jag än försökte hänga dem men nu känns placeringen helt rätt och det blir så himla mysigt när vi tänder dem om kvällen, vi har dessa lamporna tända hela natten så det inte blir helt kolsvart inne på Ludwigs rum när han sover.

STRING-hyllan börjar också ta form, jag älskar alla små detaljer som tex denna lilla katten Ludwig fick av sin farmor och farfar!

För övrigt så är Ludwig inne i en SJUKT intensiv period, man har inte en lugn stund och han utforskar hela tiden alla vinklar och vrår! Han är mer intresserad av sladdar, snören, möbler och prylar snarare än leksaker vilket såklart är något frustrerande för man ser ju faror i allt! Nu när han kan resa sig upp (mot tex sängen) så kan man inte heller lämna honom korta stunder som jag kunde innan, då satte jag honom i sängen medans jag tex gick in i duschen men det går absolut inte längre. Han river stället och ibland trillar han dessutom så man är så otroligt rädd att han ska slå sig!

2 reaktioner på “Barnrum för pojkar”

  • Emma skriver:

    Åh känner igen det där, vår 7 månaders pojke är superintresserad av sladdar och möbler just nu och kryper iväg med en väldig fart, förstår inte varför sladdar är så roligt! Vi kan inte lägga mobilerna på laddning uppe på bord osv längre utan måste lägga de på golvet så att han inte råkar riva ner de över sig, får även börja säkra lampor i fönstren osv dit han når sladdarna. går inte att lämna honom utan uppsikt ens någon sekund🙈 men det är ju så roligt samtidigt att se hur de utvecklas!

    • Thessan skriver:

      Ja det är såklart jätte kul att se på hur de utvecklas och hur de tar för sig men puh vilket jobb att hålla koll på allt! Jag är rent slut efter en dag med Ludwig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.