Klassiska höstkappor x 3

En klassisk höstkappa är ett måste i varje fashionistas garderob, i alla fall om du frågar oss tre! Trenchcoaten, kamellkappan eller den dubbelknäppta svarta är alla helt rätt i höst. Med trenchen som jag bär är jag extra förtjust i att det finns en pälskrage som man enkelt kan knäppa av och på så vis få till en helt ny look genom att tex matcha med en halsduk. Till våren kommer jag dessutom att bära kappan utan vare sig krage eller halsduk, helt i sin enkelhet!

Jag bär en trenchcoat från MQ, blus från H&M, Byxor från Mango, stövletter från Footlight och basker från Lindex.

Jag mötte upp Anna och Linda för en gemensam fotografering innan vi skulle på brunch för någon vecka sedan, man får ju passa på när man har mästerfotografen Aleks nära till hands. Det blåste dock något kopiöst och var riktigt kallt ute så det blev inte alls så genomtänkt som vi hade tänkt oss. Jag inser tex att jag är väldigt kort jämfört med dessa två donnor!

Nu har mitt hår börjat bli mer och mer kopprigt och om jag ska vara ärlig vill jag nog hellre ha det någon nyans mörkare och inte så varma toner, jag är heller inte helt övertygad om att jag vill ha det långt. Kanske borde jag bara strunta i att mitt ansikte kommer att upplevas som betydligt rundare med kortare hår och helt enkelt kapa det? Jag är så trött på att det bara hänger där, det blir liksom ingen vidare frisyr! Sen vet jag visserligen inte om jag mäktar med att styla håret dagligen, majoriteten av dagarna sätter jag ju bara upp håret i en tofs.

Foto: Aleks

5 reaktioner på “Klassiska höstkappor x 3”

 • Magdalena skriver:

  Tror du hade passat i lite kortare. Lite längre än axellångt 🙂

 • Sofia skriver:

  Du hade varit pangsnygg i kort hår! Och om du tycker det känns jobbigt, gör som jag och donera ditt avklippta hår till en perukmakare som tex gör peruker till barn och vuxna med cancer, jag gjorde det och det var inte lika jobbigt att klippa av det när jag visste att det inte bara hamnade i papperskorgen ❤️

  • Thessan skriver:

   Men åh vilket bra tips! Ja då hade det verkligen inte känts som någon big deal att klippa av håret! <3 Tror det får bli så!

 • Lisa skriver:

  Tror du hade varit grymt snygg i kortare hår! Jag klippte mig för ett tag sen och var också rädd att få rundare ansikte men så blev det inte alls och tycker håret är sjukt lättstylat nu! Bara att dra igenom med en plattång, sjukt smidigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.