Categories: Inredning

En uppdatering i sovrummet

Jag sitter här framför datorn och äter godis, jag fick ett enormt sug efter lösgodis när jag cyklade hem från kontoret så jag var bara tvungen att köra bort till Hemmakväll så snart maken hade hittat hem från jobbet. Det var likadant igår men då blev jag akut sugen på jordnötsringar, så sjukt att man kan bli så galet sugen på något. Sötsaker är annars något som jag inte direkt haft cravings för den här graviditeten, däremot har jag haft en enorm aptit och ätit mycket mer än jag brukar varje måltid.

I helgen tänkte jag passa på att knäppa av lite nya bilder från sovrummet, vi har ju fått nya garderobsdörrar där plus att vi köpt till ännu en garderob för att få plats med all förvaring här hemma. Nu har vi en renodlad garderob till alla skor, så skönt! Vi har dessutom även en städskrubb, den fick husera inne i vår klädkammare och jag måste säg att det blev riktigt bra. Nu fattas bara garderoben till Ludwig och Elsa, vi tänkte försöka hinna med att köpa den nu i helgen och sen ska ”fixar-Jocke” hjälpa oss att bygga in den. Jag hoppas innerligt att det kommer gå för jag har en bild i huvudet hur jag vill att det färdiga resultatet ska bli.

De där nattlamporna lyser fortfarande med sin frånvaro, jag hittar helt enkelt inte ”de rätta”, även där har jag en bild i huvudet hur jag föreställer mig resultatet och om jag inte kan hitta något motsvarande så blir det svårt att hitta något över huvudtaget.

Thessan

Share
Published by
Thessan

Recent Posts

En italiensk outfit – i väntan på min nya blogg

Jag älskar denna klänningen ifrån H&M, jag tror den kostade runt 500kr och den har…

4 dagar ago

Födelsedagsoutfiten – klassiskt och stilrent

Födelsedagsoutfiten - klassiskt och stilrent Igår var det min födelsedag, 42 år kan jag skryta…

1 vecka ago

Sydtyrolen – Tessimo

Sydtyrolen - Tessimo I Sydtyrolen som var vår andra destination på vår roadtrip bodde vi…

2 veckor ago

Ny hemsida på gång!

Ny hemsida på gång! Ville bara kika in för att berätta om att jag har…

3 veckor ago

En sann italiensk lunch på Gutshof Lana – Sydtyrolen

En sann italiensk lunch på Gutshof Lana - Sydtyrolen En av dagarna i Sydtyrolen lunchade…

4 veckor ago

Giardini di Castel Trauttmansdorffs slottsträdgård

Giardini di Castel - Trauttmansdorffs slottsträdgård Att besöka Giardini di Castel och Trauttmansdorffs slottsträdgård när…

1 månad ago