sjukling

Jag steg upp som vanligt vid halv sju, hoppade snabbt in i duschen och gjorde mig redo för att gå till kontoret då förkylningen plötsligt satte tvärstopp för mina planer och istället fick mig till att jobba hemifrån. Ni vet när man konstant nyser, snyter sig och harklar om vart annat…då är det ingen höjdare att sitta bland kollegorna och riskera att viruset frodas och hoppar vidare till någon annan stackars mänsklig själ. Nu mår jag dock mycket bättre och imorgon ska jag bestämt till kontoret *peppar-peppar*!!

Jag tänkte hur som helst ändå bjuda på outfiten som jag bestämt hoppade i innan jag motvilligt bytte om till mjukisdressen, laddade upp med näsdukar och slog mig ner vid hemmakontoret.

IMG_1715_2

IMG_1687_2

IMG_1732

IMG_1735

IMG_1696_2

IMG_1726Sedan jag bröt mitt pekfinger har jag inte riktigt kommit igång med manikyren, jag har faktiskt inte vågar applicera gellack i rädsla om att personen som gör det ska råka knäcka fingertoppen igen för den är minst sagt skör fortfarande. Tror bestämt jag får införskaffa mig ett snyggt nagellack istället…

IMG_1700Kofta: Gina Tricot / Blus: Oasis / Jeans: H&M / Stövletter: GANT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.