Akademikliniken

Häromdagen var det dags för mitt fjärde besök på Akademikliniken, jag signade som jag tidigare nämnt här i bloggen, upp för en AK-peel-behandling som nu börjar nå sitt slut. En AK-peel avlägsnar gamla och skadade hudceller tillsammans med orenheter i porerna, huden stimuleras till nybildning vilket resulterar i smidigare hud med ökad lyster.

Jag skulle ljuga om jag skrev att jag inte har komplex för de där envisa små ”fina linjerna” som börjar uppdagas här och var i mitt ansikte så jag är sannerligen FÖR det där med att försöka underhålla sin hy och fördröja åldrandet så gott det bara går, idag önskar jag dock att jag hade tänkt på det lite tidigare i mitt liv och unnat mig lite mer vardagslyx som det faktiskt samtidigt är. När jag kryper upp i stolen hos min hudterapeut så är det ren och skär avkoppling, en stund där du verkligen inte kan göra någonting annat än att bara ligga där och bli omhändertagen.

IMG_3034

IMG_2642

Jag blir så himla glad av att besöka Akademikliniken, precis all personal som jag har stött på under de gånger jag varit på besök är så otroligt trevliga och inte minst serviceinriktade. Sådana personer värdesätter jag i min omgivning, personer som har förmågan att sprida sin positiva energi och dessutom påverka sin omgivning till det samma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.