Mat & Ro – Veckans räddning

Ni som inte redan har testat att få en matkasse hemleverarat, ni förstår inte vilken lättnad det är att slippa tänka på veckans alla middagar! Inte minst att slippa nytänkandet med att fastställa veckans meny som dessutom ska hållas inom ramen för ens kostval utan även bördan (som det faktiskt är när man har mycket i vardagen) med att ta sig till butiken för att någon dag senare i veckan komma på att man behöver göra ett återbesök eftersom man glömt både en och två ingredienser som inkluderas i recepten.

Nej ve och fasa, denna veckan har Mat&Ro varit min räddning!

IMG_3857

I veckan testade jag för första gången i mitt liv att äta karré, något som jag själv aldrig hade fått för mig att köpa i butiken. Säkert mycket för att jag inte riktigt vet hur man ska tillaga det men också för att jag vid blotta ögat hade valt att bojkotta köttet eftersom det är ganska sprängt med fett vilket jag förmodligen hade förutsatt skulle upplevas som segt.

Ack så fel jag hade och så positivt överraskad jag blev, något som jag verkligen uppskattar med hela matkassetanken! Man låter någon som kan det där med mat så mycket bättre än en själv inspirera en till att testa nya smakupplevelser.

IMG_3839

Den fina tomatpåsen fick vi med oss hem ifrån CJ’s föräldrar, vi går liksom aldrig tomhänta ifrån varken Helsingborg eller Sölvesborg när vi är på besök. Omtänksamma som få de där föräldrarna!

IMG_3854

IMG_3868

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.