Forum for Life

Röd dag imorgon, det innebär halvdag för oss som sitter på kontor. Cloetta anammar inte riktigt halvdag men nästan, vi slutar i varje fall halv tre dagar som denna. Jag bestämde mig dock för att checka ut redan vid lunch och hoppade på ett lunchpass på Forum, 30 min spinning var alldeles perfekt att inleda långhelgen med.

Jag är riktigt nöjd med träningsinsatsen denna veckan, jag är dock inte helt nöjd med kosthållningen och då menar jag inte maten utan allt det andra. Jag har en tendens att ”unna mig” onyttigheter på kvällarna och igår när jag och CJ beslöt oss för att hålla filmkväll blev det på tok för mycket sådant. Vore det inte för det så är jag väldigt strikt och disciplinerad med allt det andra, får väl helt enkelt fortsätta att jobba på den biten och steg ett är att förbjuda CJ att köpa hem Anthon Berg efter att han har varit på kundmöten i Stockholm. Han överraskar nämligen mig titt som tätt och köper i all välmening hem en påse till mig, ni vet de där små marsipanchokladen med nougatfyllning? Jag dör så goda de är!

unnamed

Tänkte även passa på att upplysa er om att Forum håller öppet hus mellan 11-15 maj och då har de även ett jätte förmånligt erbjudande på Årskort, man får nämligen hela tre månader extra om man tecknar Årskort under de här dagarna! Gå in och kika på schemat för de här dagarna på deras hemsida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.