Kristi Himmelfärdsdag

Jag fick upp CJ ur sängen vid nio och dessutom drog jag ut honom på en tidig löptur, jag hade själv planer på att stiga upp redan vid åtta men efter att jag suttit uppe till klockan två inatt och jobbat i Lightroom fick det helt enkelt bli en sovmorgon. Nu ska jag alldeles strax möta upp Linda, vi har bokat in hela dagen för att lägga upp lite planer inför framtiden.

Igår hade vi förresten en alldeles fantastisk dag tillsammans med CJ’s familj och släkt, det var första gången som jag träffade hela släkten på hans mammas sida. De har en årlig tradition där de försöker samla alla på en gemensam picknick a la knytkalas och jag säger då det, vilken trevlig idé! Det behöver liksom inte vara så avancerat utan huvudsaken är att man faktiskt träffas och har roligt tillsammans. Det blev med andra ord massor med god mat, vin, umgänge och tipsrunda. När vi har köpt hus ska vi utan tvekan anamma samma tradition!

IMG_5377

Vi avrundade dagen med middag hemma hos CJ’s föräldrar och hans mamma tillagade en övergod fiskrätt med inslag av hummer, dukningen var som alltid sådär härligt krispigt inbjudande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.