på min önskelista

Skärmavbild 2015-10-05 kl. 15.54.55

Det här med att önska sig något när man fyller år tycker jag blir svårare och svårare med åren och anledningen till det är väl att allt blir dyrare och dyrare samtidigt som man blir mer och mer kräsen! I år fick jag ett bidrag till en jacka av familjen, nu hoppas jag kunna finna en billigare modell än den jag sprang på inne på Olséns men oavsett så kommer det att bli en dyr historia så det var en väldigt passande födelsedagspresent.

Utöver det behöver jag ett par otroligt varma vantar eftersom jag lider av Reynauds fenomen som gör att mina fingrarna så snart det blir lite kyligt ute domnar av och blir kritvita! Att kombinera riktigt varma vantar med en snygg modell verkar dock vara en omöjlig ekvation! Jag vill ju ha stilrena och nätta fingervantar, något liknande de på bilden. De som jag redan köpt på Lindex är enbart ett par som jag kommer kunna använda innan det blir kallare.

En klassisk datorväska i skinn är också något som jag verkligen behöver, jag försöker alltid att önska mig saker som jag behöver så att det man får kommer till användning! Tidigare har jag alltid önskat mig inredning såsom porslin eller handdukar men det blir ju inte alls rättvist eftersom det aldrig någonsin skulle falla det manliga könet in att önska sig något sådant på självaste födelsedagen och då vill heller inte jag göra det! Nu fick jag ändå två handdukar till badrummet av Mammi & Jockis och det är ett ganska intressant fenomen, varför väljer man alltid att ge tjejerna sådana presenter medan männen alltid får något som är mer personligt riktat? Nåväl, jag blev jätte glad för dem men i det långa loppet är det ju inte rättvist!

En safarihatt till vår kommande resa vill jag verkligen ha men det blir också en utmaning att hitta här hemma i Sverige, ett par stövlar samt varma tröjor är också något som jag kommer behöva i höst/vinter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.