det blir ännu en vecka av renoveringskaos

IMG_4460

Äntligen är den här arbetsveckan över, jag har verkligen sett fram emot att denna veckan ska ta slut och att jag såldes kan lägga hela tre revisioner bakom mig och några av alla tusen ”to do’s” innan semestern och vår kommande äventyrsresa.

Jag hade dock inte förväntat mig att behöva längta tills att även helgen ska passera men eftersom köket fortfarande är under konstruktion och lägenheten är ett smärre kaos känner jag tyvärr nästan så, jag som ville pynta inför första advent och jag som har längtat så enormt efter just den här helgen bara för att köket skulle stå klart! Nu blir det alltså ännu en vecka av renovering och det fanns verkligen inte med i min beräkningar.

Det tar tid att renovera och som tur är piggar resultatet upp, det som är kvar är att kakla ovan diskbänken, montera listerna längst ner samt måla golvet och diverse andra ytor. Förhoppningsvis ska vi även få spisen utbytt men tillsvidare har de satt in den gamla spisen så att vi åtminstone kan laga mat för första gången på FYRA veckor, jag hoppas innerligt att vi får hyresavdrag för den här perioden för det där med att bo på 30 kvm är inte riktigt min grej!

Nu ska jag alldeles strax möta upp Louise, vi tänkte inviga helgen med ett besök på OOOAW!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.