Julklappstips – Lace by Lars Wallin

Det här med att köpa julklappar är för mig ett återkommande stressmoment och att överraska sina nära och kära har med åren blivit allt svårare för man vill samtidigt ge något som personen ifråga kommer att uppskatta och inte minst använda. Därför vill jag ta tillfälle i akt att så här en månad före julafton dela med mig av mitt första julklappstips.

Ni som följer mig här i bloggen har säkert redan noterat att jag, efter att vi var på pressvisningen på MODELIVE, blev fullkomligt såld på den sagolika kaffeservisen Lace som i samarbete med Fyrklövern signerats av självaste Lars Wallin. En servis som sannerligen gör kaffestunden extra njutbar och för oss som ”äter med ögonen” bara genom att titta på delarna kan tillfredsställa fikasuget.

LW_Kaffesortiment_PROD_01

LW_Espressokoppar_Assietter_PROD_01

 

Bilder lånade av Fyrklövern.

Det jag försöker förmedla är att med tanke på hur mycket det bakas och hur ofta det fikas här i Sverige kommer en servis som den här helt garanterat till användning och inte minst är det roligt för den modeintresserade att kunna stoltsera med en dukning där det bokstavligt talat står Lars Wallin skrivet i spetsen. Till mina favoriter hör espressokopparna, kakfatet på fot och de matchande assietterna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.